http://amansukamosh.blogspot.com

sebuah cerita dongeng yang diadaptasikan dari sebuah pengembaraan . arahan budak skema khas untuk budak nerd . tidak akan ditayangkan di mana-mana pawagam berhampiran pada bila-bila masa .
*powered by agensi kawen lari .

Friday, December 30, 2011

Happy Birthday to THEM

lately nie malaih gila nak hapdet belog hampa tau !
keja tiap-2 haqi , mana nak dan . online pesbuk
pon sat-2 jaa . disebabkan cuty pada haqi jumaat ,
nie yang saja nak hapdet sat . heee ,
nak wish birthday membe-2 aku
yang beqanak last-2 tahun cam aku nie !


wani | 28/12 :D


mat anip | 30/12 :D

abang hensem amsyar | 30/12 :D

syaza | 30/12 :D

della | 30/12 :D

nabil ( abang aku ) | 30/12 :D

SORRY NAH , HAT TAKDA GAMBAQ ^^

SELAMAT HARI JADI NAH :)

Thursday, December 15, 2011

i'm done with STPM :D




oqang len dah habeh spm lama dah kan .
nak buat camna , STPM bukan SPM .
brrrr , yang tu ja nak hapdet .
malaih tuleh panjang , bukan ada yang baca .
hahaha :)


kami kawan .

Saturday, December 3, 2011

hang memang gila kentang !






ehem-2 , hai hampa . qindu aku dak ? HAHA
okay aku gila . aku gay lahhhh ! aauumm :D


BO Amir , aku sayang hang !
hikhik , gay dak aku ? gay teqok kan .
hahaha , dak lah . bo amir , sapa tak kenai
dya memang tak MALAYSIA lah ! grrr ,
dya superb kot . mana tak nyaa ,
umoq 10 ton dah dapat gitar .
skate pon pandai maen . haha .
aku nie maen lubang pusat
pandai laa . HAHA . bagi aku lagu
the best dya is MALAM and LAGU .
haha , feeling siyeee ! lagu
tangkap setim ! weeee ~


aku penah gitau membe-2 aku ,
aku nak try simpan qambut cam BO .
depa tak bagi bak hang ! haih , setai paaa .
hahaha , camna laa aku nak pakai
helmet kan kalau qambut cam BO .
aaaawww , HOT gitu :D