http://amansukamosh.blogspot.com

sebuah cerita dongeng yang diadaptasikan dari sebuah pengembaraan . arahan budak skema khas untuk budak nerd . tidak akan ditayangkan di mana-mana pawagam berhampiran pada bila-bila masa .
*powered by agensi kawen lari .

Tuesday, November 29, 2011

5 paper to go . aja-aja anjing betoi !


ohoooiii , lama aih cek tak hapdet belog
klasik cek nie . qindu aih . hahaha ,
almaklumlah kan , SAYA SEDANG MENGHADAPI STPM !
ketaq lutut nie . naseb bek tak tekencing !
hahaha , teqok kan aku nie . dah 3 paper
lepaih baqu nak hapdet . podachi , tak
guna punya oqang . haha .

okay , bulan 11-12 nie bulan
memang aku datang bulan .
exam mood --" sapa kacau
aku baling hampa tengah highway !
hahaha , exam supa tak exam .
melilau sana-sini , tengok bola .
exam ka tu wahai Abdul Rahman Amsyar ?
=="

hikhikhik , camnie lah aku . tak penah
seqik . takpa 5 paper ja tinggai .
habeh paper last tu aku koyak baju aku ,
aku laqi bogeyy kat dalam dewan exam tu .
baqu Ady Putra kan (:
HAHAHA !

jadi kepada sesiapa yang berada
diluar sana yang sempat
singgah di ruangan belog terhebat nie ,
doakan aku nah ! 5 paper ja lagi .
ohemjiiii ! tak sabaq dah nie nak peqabeh .
and aku mintak ampun , minta maaf kalau
aku ada buat salah ngan hampa
dari segi fizikal mahupun mental .
batin dan zahir , acecece cam qaya lak !
hahaha .


TUDIA , SIAP NGAN SERBAN LAGI ! HAHAHA


ALL THE BEST AMSYAR ! HAIIIYAKK !

(:


p/s : 3 taon aku telepaih ROCK THE WORLD --"

Monday, November 7, 2011

(:

saya nak awak boleh ?
awak stay dalam hati saya ek .
tapi saya tak pandai jiwang-2 nie .
takpa ka ? awak boleh terima saya
seadanya tak ? orang cakap saya PLAYBOY .
awak rasa saya macam tu tak ?
awak nak tau , tiap-2 hari saya tengok
gambar awak . saya suka awak tapi
saya malu nak terus terang .

ILOVEYOU CAPITAL ___
(: