http://amansukamosh.blogspot.com

sebuah cerita dongeng yang diadaptasikan dari sebuah pengembaraan . arahan budak skema khas untuk budak nerd . tidak akan ditayangkan di mana-mana pawagam berhampiran pada bila-bila masa .
*powered by agensi kawen lari .

Monday, October 3, 2011

saya pengayuh TEGAR !




qasa lama lak aku tak apdet belog kan kan ?
haha , MALAS ! PEMALAS !
apdet nie pon sebab nak story pasai
event yang aku join sabtu lepaih .
setelah DUA BULAN cuti daqi

berkayuh beskad kesayangan aku tu .
maklum lah , POSA , QAYA , TRAIL
lak kot ataih . dugaan-2 .


sabtu lepaih ( 01/10/2011 ) kami yang
terdiqi daqi 12 anak muda Pulau Pinang
telah menggadaikan masa kami
untuk berkayuh bersama-sama .
saja-saja ja keluaq kayuh ngan
kawan-kawan .


kali nie kami tak naek pon Hard Rock Hotel
yang menjadi destinasi wajib setiap kali
keluaq ride . hehe , sebab tak mau overnight
kat Pulau . kami ride dalam town , KOMTAR ,
TIME SQURE , GURNEY DRIVE ngan STRAIT QUAY saja .

malaih ceqita banyak . tengok laa video kami kat
youtube niee :D




No comments:

Post a Comment