http://amansukamosh.blogspot.com

sebuah cerita dongeng yang diadaptasikan dari sebuah pengembaraan . arahan budak skema khas untuk budak nerd . tidak akan ditayangkan di mana-mana pawagam berhampiran pada bila-bila masa .
*powered by agensi kawen lari .

Tuesday, September 20, 2011

A AI

haqi-haqi aku buka belog , buka FB , buka semua
acc yang aku ada . semalam aku buka YM .
then aku click kat profile hang .
aku amik email hang . aku paste kat
FB dengan harapan aku leyh tengok FB hang .
tapi semua tu x da hasil . aku x tau apa x kena ngan aku .
aku try sebokkan diqi aku . tapi x boleh .
pagi-pagi lepas bangun tidoq , aku cam jadi bengong .
aku tengok skrin handset aku lama-lama .
selalunya mesty ada msg or misscall .
tapi habuk pon x da . aku nak life aku balek !
aku nak happy cam dulu . sorry kbai !

Sunday, September 18, 2011

A


emmm , telefon bimbit saya
dah tiga hari bisu .
sorry , kbai !

.

BAGOS LAH .

Tuesday, September 6, 2011

pikaboo .

dont waste my time waiting for your message dear .
--''

Monday, September 5, 2011

friends .

ramai yang tulis kat FB , raya taon nie BOSAN .
sebab kejap sangat . memang pon . seminggu
mana cukop kan ? bagi la 2 minggu ka !
baqu puaih ! HAHA . tapi aku qasa qaya taon
nie laen gilaaa ! keluaq ngan membe-2 walaupon
tak dapat keluaq ngan membe lama . huk !


meh nak kenai kat hampa membe aku
time qaya ! hikhikhik (:

AMIRA WAN

ANIH AZIZ


2 orang ja tapi dok ngan depa macam
keluaq dengan 1 bas . semua jenih hati kering .
HAHA , awesome kot !

and , kepada semua yang jemput ke rumah
tapi tak sempat mai , aku minta maaf banyak-2 .
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI . MAAF ZAHIR :D