http://amansukamosh.blogspot.com

sebuah cerita dongeng yang diadaptasikan dari sebuah pengembaraan . arahan budak skema khas untuk budak nerd . tidak akan ditayangkan di mana-mana pawagam berhampiran pada bila-bila masa .
*powered by agensi kawen lari .

Wednesday, July 27, 2011

for her ,


tibatiba tedetik kat haty nak update pagi nie .
tiaptiap hari buka wall dya , macammacam perasaan
yang mai . saked hati , benci , patah hati .
banyak yang negatif dari positif .
tapi sampai lanie aku still buleh betahan .
kadangkadang memang ada rasa nak
give up . nak lupakan dya . hati nie tetap
berkeras untuk bertahan . mungkin sebab dya
always support aku . ada dengan aku sepanjang masa
walaupon bukan jasad yang teman aku tapi
hanya tulisan dan ucapan . aku tetap buleh bertahan
sampai lanie . orang selalu tanya aku .

" sapa dya wey ? nama apa ? budak mana ?
Fb dya apa ? "

aku malaih nak bagitau . biaq laa aku sorang ja yang
tau . satu masa nanty aku bagitau gak aih .
bila dya dah jadi milik aku sepenohnya .

143 A

(:

Saturday, July 23, 2011

just wanna say HAPPY BIRTHDAY,


first of all , nak mintak maaf pasal semalam .
dah buka dah belog dya .
x niat pon nak bagi dya rasa besalah .
dya pon tau kan camna
perasaan orang kat dya .
sorry if apa yang orang
tulis nie bagi dya x selesa .
i care about you ,
your study , your healthy .

*dya comey*
*dya baek*
*dya penyayang*
*dya sporting*
*dya dah besaq dah la niee*

just wanna say HAPPY BIRTHDAY ATIKAH

(;

p/s : iloveyou ^^

Sunday, July 17, 2011

HB sabirah hoi !


byah , sorry nah aku update lambat .
tapi aku first kan wish kat hang . muahahaha !
untuk kali kedua nak bagitau niee !

HAPPY BIRTHDAY CEK OI !
dah 19 taon noh hang . sat jaa .
rasa cam baru kenai .

(;

Friday, July 8, 2011

Wednesday, July 6, 2011

semak hidop aku ja hang nie !


once upon the time , eh eh .
silap , niee bukan cerita fairytale .
dear diary , hari nie kan ..

" woi pungkoq , tadi fairytale .
nie dairy lak . nak kaki kot ?! "

haha , sorry boss . silap .
anak dok tarik bulu ketiak tadi . grr !

bab merapu aku cukop mau . HAHA ,
sopan dak tajok post aku ? malaih
boh hat hardcore , satgi kena saman .
haha ! nak bagitau mai laa .
aku niee keja kat pizza hut .
dah setaon setengah . sejaksejak
kedatangan setan niee kat tempat keja aku ,
haih , macam neraka dya layan staff part-time .

kimak la wey , hang sapa nak buat gila kat
sini ? kot satgi makan buboq pakai straw kot .
geram nie , geram . HAHA . niee laa .
manager baru aku . perangai cukop aku x bekenan .
aku dah betaon keja jumaat , sabtu , ahad .
maimai jumaat nie nak masok , dya sroh aku call
dya mintak sendiri . bara kot ! hang keja betaon x penah call
kena mintak pa smua . mai tang dya . kena minta plak .

buleh dya x boh nama aku tang jadual .
ini boleh menimbulkan satu perasaan yang tidak baek .
grr , aku x call lagi laa makcek tua tu .
tengok muka pon belom . hangat kot aku dengaq
dya suroh staff weekend berenti keja .
alasan : sebab dya susa nak buat jadual .
lancau wey ! hang ingat kami anak tan sri kot .
bulanbulan elaun duduk saja 5k .
agakagak la der , keja propesional laa .
hang manager . nak urus staff pon x reti . better
belah laa . balek tempat asai hang .

mula la aku nak nyanyi lagu dugaannya - HUJAN .
haha , atas permintaan CIK ATYN .
saya nak buat temubual exkelusif dengan beliau .
orang NIBUNG TEBAL . baru kenai 2 bulan .
apa dya ? oo , sorrysorry . 2 minggu .
ha ? silap . hareee ==
2 hari . HAHA . actually x da
temubual pon . tipu hampa ja .
kenai dya kat FB . nak boh gambaq sat .


gambaq nie beliau sedang enak menghirup udara segar .
eh eh , hirup eh kacang . hehee . sedap sunggoh !

dalam kesempatan ini , cek nak promot belog dya
yang cun melecun . macam lisa surihani yang
terbukti cun di anugerah bintang popular 2010 .
enjoy ! (:

Tuesday, July 5, 2011

bodo , babihanjing !


aku x heran laa budak kalau hang delete semua
post yang aku hantaq kat wall dya . hang sapa hah ?
suami dya ka ? oh , lupa . hampa dah betunang kan .
hang ingat dya suka kot hang kawai hidop dya .
kawai FB dya . wey anjing , hang besaq mana sangat ?
dah la penakot . hang delete sebab hang x mau membe hang
cop hang x rety jaga awek ? p mampoi laa .
hang penah jumpa dya ka hah ? penah pegang dya ?
jangan dok membabi laa weyy . hang buleh buat apa hah ?
awat ? hang org KL hang cekang dah ?
mai penang la siyeeee , babianjing !


p/s : letak tangan kat dada , pandang ataih , sabaq ja laa .