http://amansukamosh.blogspot.com

sebuah cerita dongeng yang diadaptasikan dari sebuah pengembaraan . arahan budak skema khas untuk budak nerd . tidak akan ditayangkan di mana-mana pawagam berhampiran pada bila-bila masa .
*powered by agensi kawen lari .

Sunday, April 17, 2011

kan dah kena -.-'


" dari last year kan , nasihat pon dah .
marah pon dah . tapi still keras kepala lutut .
esok nak hantar , malam baru ngelabah
macam lipas nak siapkan assignment .
padan muka hang aman oi ! "

aku rasa kalau aku niee orang laen , tu laa katakata yang paling best untuk aku ucapkan kat diri aku . haha , tengah siapkan assignment pon sempat update blog . degil kan aku niee . tara dok kata tu . haha . apa buleh buad , cek memang ketegaq . cek bukan apa , assignment tu dah siap . cuma nak touch up untuk print jaa . edit skedsked bagi cun habes . BARU BOLEH BELAGAK ! haha , mak ai . cakap besor kau kan .

(:

p/s : atikan wan , chill okay ! i'm with you taw !

huh ,

lu olang ar , dengar sini woo .
wa mau cakap satu benda saja ,
wa talak tahan maa .
suda mau kelua loo .
wa sakit pelot sudaa .

HAHA *sengal

(:

Friday, April 1, 2011

aprilfool abah kau !


pegi maen jaoh jaoh .
aku x minat ngan game hampa .
BODOH .