http://amansukamosh.blogspot.com

sebuah cerita dongeng yang diadaptasikan dari sebuah pengembaraan . arahan budak skema khas untuk budak nerd . tidak akan ditayangkan di mana-mana pawagam berhampiran pada bila-bila masa .
*powered by agensi kawen lari .

Thursday, March 24, 2011

terima kasih lah !

tadi exam MUET Reading .
markah dapat onthespot .
markah aku 17/45 .

sekian terima kasih .

=="

Wednesday, March 23, 2011

exam ==


sekarang niee dah nak aktif balek blogging .
bukan apa , pala otak niee dah full .
x tau nak bagitau kat sapa .
jadi aku semakkan lah blog aku niee .
x salah kan . HAHA .
actually , dis week aku exam .
EXAM DERR ! EXAM !
tapi cuty sch seminggu buku haram aku x pegang .
siap g keja lagi .
bagos kan . HAHA .
lantak lah . apa nak jadi , jadi .
semalam soklan syariah dengan business .
FUHH ! killer sial soklan tu .
macam taik ayam jaa jawab .
idea datang pon macam lembu .
punya lah pelan .
cam nak marah ja kat otak aku niee .

"asal lambat sangat hari niee ?!

aku dah bagi makan kan tadi .
syariah aku
bagi , business bab 2 aku bagi .
haih !
degil ngat aih !"

tu kalau aku boleh marah otak aku , dah lama dah
aku bagi sesi kaunseling . HAHA .
eh , hari niee SPM punya result keluar kan ??
HAHA , suka betol aku tengok budakbudak SPM lembik
lutut tunggu result .
jangan basah spenda sebab peloh sudah !
HAHAHA !
BTW , aku niee xlaa kejam sangat kan .
ALL IS WELL . korang mesty boleh punya lah budak !
study sudah , exam pon sudah !
mesty result RARE punya lah !
aku doakan untuk hampa semua niee .
x pa , x pa . simpan terima kasih hampa tu .
heeee . HAVE A BLAST OKAY !

(:

Friday, March 18, 2011

aku kawan hampa jugak kan ?


okay , aku bukan jiwang .
aku x suka nangeh .
tapi bila tengok balek , ingat balek .
aku sebak bak hang .
kenapa aku wey ? aku pon membe hampa kan .
aku x mintak banyak pon . tapi aku tringin .
aku tengok membemembe laen hampa ingat .
tapi aku ? aku tau laa dah lepas kan .
kalau nak pon dah TERLAMBAT .
memang aku terasa sangatsangat .
aku kawan hampa kan kan .
aku harap hampa BAHAGIA .

|:

Tuesday, March 15, 2011

hello kitty .


errrkk , saya nak buad satu pengakuan .
x cakap maty bini , cakap maty anak .
HAHA . merapu .
siked jaa nak tulis .
AKU SUKA HELLO KITTY ,
AKU SUKA PINK .
normal x ? HAHA .
rasa pelik lak !

(:

Sunday, March 13, 2011

HAPPY BIRTHDAY UPIN !

niee kawan saya .
dya pemalu siked .
sebab tu gambar x nampak muka .
semalam birthday dya .
tapi semalam berukband rosak .
x bolee update .
sorry NAD .
eh , lupa nak kenalkan dya .
nama dya NURUL NADHIRA .
panggel dya NAD ja tau .
dya dah 16 hari niee .
hehee .
tapi sedih x leyh sambut bday dya .
leyh wish dari jaoh jaa .
nak tulis yang tu ja kot .
heee .

HAPPY BIRTHDAY KAWAN (:

p/s : hari niee 1st anniversery R (: