http://amansukamosh.blogspot.com

sebuah cerita dongeng yang diadaptasikan dari sebuah pengembaraan . arahan budak skema khas untuk budak nerd . tidak akan ditayangkan di mana-mana pawagam berhampiran pada bila-bila masa .
*powered by agensi kawen lari .

Thursday, February 17, 2011

dream . dream . dream (:

sekarang niee dah jarang update ,
nak kata fokus study x jugak .
text harihari 20 jam .
bila nak start fokus study ?
hanya Allah yang tau ^^
tiaptiap hari mimpimimpimimpi .
haih . dulu cakap bulan 2 nak start struggle .
pastu bulan 3 pulak . x kan bulan 9 baru nak belek buku .
kehkehkeh . terokkan . kita niee mimpi jaa banyak .
kerja kurang . kalau mimpi sama ngan kerja kan best .
okay lah . saja nak merapu .
nak p kelas MUET . babai (:

Thursday, February 10, 2011

boleh saya

boleh sayang . pergi lah gig tu ramairamai !
HAHA . apa aku merepek niee ?


okayokay . PERHATIAN !
kat sini ada satu PENGUMUMAN !
pada 12/02/2011 bersamaan hari sabtu .
bermula pada jam 2 petang hingga tengah malam ,
bertempat di SOUNDMAKER STUDIO ,
Wisma Oh Kongsi , Penang .
tingkat 3 atas kedai tayar dan nombor ekor .
akan diadakan satu majlis tari-menari .
muda mudi dari seluruh Tanah Malaya adalah dijemput untuk
sama-sama memeriahkan majlis ini .
masuk tidak percuma . bayaran yang dikenakan
hanya RM20 seorang . kugiran kugiran dijemput khas
bagi mengadakan persembahan penuh peluh dan bertenaga ,
demi meraikan peminat peminat yang hadir pada majlis ini .
jadi apa tunggu lagi . siapkan pakaian anda .
mula berkemas supaya anda tidak terlepas .
tiket boleh dibeli di pintu masuk studio .
terima kasih .
majulah industri muzik bawah tanah untuk negara !

Tuesday, February 1, 2011

vote EARTH till death okay ?


lama lak rasa x update .
kehkehkeh .
saja malas nak update .
actually , baru balek dari BANGKOK .
seminggu berkampung dekat sana .
banyak ilmu yang dapat .
maybe ramai yang x sedar dan x tau
apa itu CLIMATE CHANGE .
fenomena yang sedang kita hadapi sekarang niee .
pemanasan global , kesan rumah hijau , peningkatan paras air laut ,
macammacam lagi . kat forum niee
wira dan wirawati dari seluruh asia pasifik berkumpul ,
berbincang macam mana nak selamatkan bumi .
ceewah . bangga lah plak . ye laa .
kita niee ibarat satu titik hitam kecil .
kalau kita bersambung dengan satu titik hitam laen .
dan berterusan . hasilnya kita akan dapat satu
lukisan yang cantik dan indah kan ?
setiap yang kita buat bermula dari kosong .
dan forum niee banyak sedarkan dan ubah pemikiran aku .
rasa nak bantu selamatkan bumi .
kita x nak hidop kat marikh kan ?
haha . sooo apa laga ??
selamatkan bumi kita . mudah sangat .
hentikan penggunaan beg plastik ,
beli barang kitar semula , jimat air dan elektrik ,
berbasikal , berkongsi kenderaan . simple kan ?
mulakan sekarang , detik ini , hari ini .
kalau bukan kita , siapa lagi ?
renungrenungkan .

(: