http://amansukamosh.blogspot.com

sebuah cerita dongeng yang diadaptasikan dari sebuah pengembaraan . arahan budak skema khas untuk budak nerd . tidak akan ditayangkan di mana-mana pawagam berhampiran pada bila-bila masa .
*powered by agensi kawen lari .

Wednesday, January 5, 2011

teringat weyh . whotwhoot !



adekadek sila abaikan yaa tarikh yang tertera dalam gambar itu .
saja la nak menulis sked . teringat zaman mudamuda dulu .
time jahat jahat tuu . kan kan . kalau tengok situasi kat atas niee ,
berani kerat kuku jari kaki lah ! mana mana insan yang dah sampai
dekat PLKN DAMAI PARK RESORT MERBOK . taraaaa ! KELAS PEMBINAAN
KAREKTER yaa adekadek . kelas yang dicop sebagai kelas tadika ,
kelas budakbudak darjah satu yang masih belom bersunat . hahaa .
tapi kelas yang selalu dimaki hamun dengan pelatihpelatih niee
la the best class ever kan kan . tambahtambah time perkongsian
terbuka . agagagaga . sebenarnya aku niee pemalu time dalam kelas niee .
biasa laaa . orang muda . dah la skola dulu semua lelaki .
meh PLKN ada teruna dengan dara . ehem ehem . bukan nak promot
'AKU MASIH TERUNA' lah . pastu pulak dengan ada melayu , india dan cina .
hahaa . aku niee yang sopan lagi malu tambah lah terkejut .
just saja la nak story . nak imbas kembali memori semua tu .
ucapan saya kepada pelatihpelatih PLKN siri 7 kumpulan 1 2010 ,
kem PLKN DAMAI PARK RESORT MERBOK . sayang aih kat ampa semua .
happy anniversary lah yeee kawankawan .

(:

1 comment: