http://amansukamosh.blogspot.com

sebuah cerita dongeng yang diadaptasikan dari sebuah pengembaraan . arahan budak skema khas untuk budak nerd . tidak akan ditayangkan di mana-mana pawagam berhampiran pada bila-bila masa .
*powered by agensi kawen lari .

Thursday, January 20, 2011

six force (:

mai kona dulu mai .
cek nak cerita sked niee .
hehee . memperkenalkan ,
the six force ! !
rasanya aku x penah kenaikan kat hangpa semua kan
pasai membamemba aku kat sekola .
ha niee la depa semua .
comeycomey kan ?
apa ? awat semua laki ?
haha . besa laa . sekolah lelaki .
sapa hat x da bf tu boleh la pilih .
wahahahaha !
okee meh nak bagitau nama depa semua niee .
hat atas hujung sekali nuh . yang pakai glasses tu nama
dya SHAFFIQ . then AMSYAR , FAHMI , ARIFF ,
DON , MUJAHID , SHAUN , 2nd line lak .
dari kanan .
AMAR , IZNAN , NAJIB , PAAN , JAILANI .
last , tiga orang yang duduk kat depan sekali niee .
NAIM , AMIR dan ANWAR .

(:

8 comments:

  1. am la cute hekhek. asl la smua cumeL2 nih..yg macho xdak ahaks ! ngeE~ jgn mrah ^^,

    ReplyDelete
  2. haha . budak sekolah x bleyh macho akak .
    bedosee . wahaha ! kang cikgu minat x pasal kot . hahaa !

    ReplyDelete
  3. asl amir tu nmpk cm ensem..
    hahahhaha!!!

    ReplyDelete
  4. amir tu mmg dari azali dah hensem along . huhuu .

    ReplyDelete
  5. hua hua hua ! yela an...t ckgu mnat at student susah lak. da ckgu pempuan ajr erk??

    ReplyDelete