http://amansukamosh.blogspot.com

sebuah cerita dongeng yang diadaptasikan dari sebuah pengembaraan . arahan budak skema khas untuk budak nerd . tidak akan ditayangkan di mana-mana pawagam berhampiran pada bila-bila masa .
*powered by agensi kawen lari .

Thursday, January 20, 2011

six force (:

mai kona dulu mai .
cek nak cerita sked niee .
hehee . memperkenalkan ,
the six force ! !
rasanya aku x penah kenaikan kat hangpa semua kan
pasai membamemba aku kat sekola .
ha niee la depa semua .
comeycomey kan ?
apa ? awat semua laki ?
haha . besa laa . sekolah lelaki .
sapa hat x da bf tu boleh la pilih .
wahahahaha !
okee meh nak bagitau nama depa semua niee .
hat atas hujung sekali nuh . yang pakai glasses tu nama
dya SHAFFIQ . then AMSYAR , FAHMI , ARIFF ,
DON , MUJAHID , SHAUN , 2nd line lak .
dari kanan .
AMAR , IZNAN , NAJIB , PAAN , JAILANI .
last , tiga orang yang duduk kat depan sekali niee .
NAIM , AMIR dan ANWAR .

(:

Sunday, January 9, 2011

alor star babeh !

maen tembaktembak di Alor Star .
dan ini hasil yang tak seberapa .
(:


terima kasih .

Wednesday, January 5, 2011

teringat weyh . whotwhoot !



adekadek sila abaikan yaa tarikh yang tertera dalam gambar itu .
saja la nak menulis sked . teringat zaman mudamuda dulu .
time jahat jahat tuu . kan kan . kalau tengok situasi kat atas niee ,
berani kerat kuku jari kaki lah ! mana mana insan yang dah sampai
dekat PLKN DAMAI PARK RESORT MERBOK . taraaaa ! KELAS PEMBINAAN
KAREKTER yaa adekadek . kelas yang dicop sebagai kelas tadika ,
kelas budakbudak darjah satu yang masih belom bersunat . hahaa .
tapi kelas yang selalu dimaki hamun dengan pelatihpelatih niee
la the best class ever kan kan . tambahtambah time perkongsian
terbuka . agagagaga . sebenarnya aku niee pemalu time dalam kelas niee .
biasa laaa . orang muda . dah la skola dulu semua lelaki .
meh PLKN ada teruna dengan dara . ehem ehem . bukan nak promot
'AKU MASIH TERUNA' lah . pastu pulak dengan ada melayu , india dan cina .
hahaa . aku niee yang sopan lagi malu tambah lah terkejut .
just saja la nak story . nak imbas kembali memori semua tu .
ucapan saya kepada pelatihpelatih PLKN siri 7 kumpulan 1 2010 ,
kem PLKN DAMAI PARK RESORT MERBOK . sayang aih kat ampa semua .
happy anniversary lah yeee kawankawan .

(:

Sunday, January 2, 2011

2011 dah kan sengal ?

err , situasi sekarang baru sampai umah .
dari kampung perak . belom mandi .
saja gatai nak tulis .
HAPPY NEW YEAR 2011 .
STPM ton niee . onlinee jarang jarang .
jaohi nset . start study babeh !
*booo ! dah 2 hb la hari niee !