http://amansukamosh.blogspot.com

sebuah cerita dongeng yang diadaptasikan dari sebuah pengembaraan . arahan budak skema khas untuk budak nerd . tidak akan ditayangkan di mana-mana pawagam berhampiran pada bila-bila masa .
*powered by agensi kawen lari .

Tuesday, December 21, 2010

' maaf ' aku dah tak guna kan ?

hye bloggers , sebenarnya aku tulis post nie untuk someone dan agak peribadi . aku dah sumpah aku x nak contact dya lagi so satu niee ja cara aku nak sampaikan anything dekat dya . maaf la kalau aku campor BM BI . maaf okee . korg tau kan aku better dalam BM . hmm . okee kembali balek dengan topik aku niee .

entah la . aku x tau nak mula kat mana . banyak kot silap aku kat hang . maaf sebab pakai ' hang ' . kasaq sked . harap faham . sejak kita mula kenal aku banyak buat hang nanges aku rasa . sebenarnya aku takot sebab aku dah sumpah x mau contact hang dah . sebab tu aku x reply hang punya msg FB . aku x mau kena makan sumpah . yeah , aku memang x penah maenmaen dengan sumpah . kalau tadi hang suruh aku call sebab nak cakap sal anis , maaf aku x boleh call hang . sebab sumpah lagi . berapa banyak sumpah daa . haih . tambah pulak aku x da kredit . aku just berharap yang hang mulakan hidup baru . mustahil aku akan lupakan hang . aku dah penah cakap kan . sampai maty pon aku x kan lupakan hang . tapi terpulang bagi hang , kalau hang nak lupakan aku , aku x da hak nak halang . lepas ja msg hang kat FB aku tidoq sampai pkol 8 . saked habeh kepala . hari nie sapa msg aku pon aku x layan . tension kot . n pasal postpost aku sebelum nie yang ada sakedkan haty hang , hang gtaw ja aku . on the spot aku delete post tu . aku buat blog bukan sebab nak sakedkan haty sapasapa atau nak cari musuh . aku x pandai nak tulis story yang kreatifkreatif . apa yang aku tulis semua datang dari haty aku . cehh , jiwang . aku nak msg nak suruh cousin hang bagitau something kat hang pon aku takot . hang x mau aku ada sangkut paut ngn family hang kan . aku hormat keputusan hang . kalau apa yang aku tulis dalam post niee , bagi hang terasa . aku minta maaf walaupon aku tau ' maaf ' aku dah x guna bagi hang kan . be a good girl . do the best for SPM next year .

(:

kredit to Athira Ezaty Hamdan


4 comments:

  1. HAAHHAHA , my name is on it! COOL. pergi cmmnt blog aku ! haha ,

    ReplyDelete
  2. haa.suka suka "aku buat blog bukan sebab nak sakedkan haty sapasapa atau nak cari musuh"..
    betul,tp org selalu je slh anggap.

    ReplyDelete