http://amansukamosh.blogspot.com

sebuah cerita dongeng yang diadaptasikan dari sebuah pengembaraan . arahan budak skema khas untuk budak nerd . tidak akan ditayangkan di mana-mana pawagam berhampiran pada bila-bila masa .
*powered by agensi kawen lari .

Friday, December 17, 2010

"guard yang jaga rumah mayat pon ada radio lah!"

assalamualaikum . ehem ehem , kalau tengok tajuk post niee mesty ramai akan fikir atau sebut dalam nada yang tinggikan ? haha . sebenarnya , memang pon . haih . tadi time kerja sembangsembang la ngan membe . pastu rasa sunyi gila kot . baru sedar , x da muzik . sebab radio lupa buka . seyes wey ! rasa macam duduk dalam rumah mayat . tapi pak guard jaga rumah mayat pon ada radio kan ? ha . bukan nak bagi publisiti kat pak guard pak guard kat luar sana . tapi bagi aku lah kan , walau sibuk mana pon atau bising mana pon sesuatu tempat dan situasi , kalau x da muzik aku rasa cam sebatang kayu di gurun sahara . agagagaga . betol weyh ! muzik akan buat sesuatu keadaan tu bangit dan ceria macam ceria99 . haha . korang pon kalau g masjid bila dengar orang baca al-Quran rasa best kan . x la mandom ja muka . niee muka macam tosei basi . cam nak lempang ja aku tengok . eh , apa yang basi niee . hehee . dah melalut la tu . haih . akhir kata , jangan biarkan hidup anda seperti dalam keranda . cari la something yang sentiasa membuatkan mood anda ceria dan anda pon senyum sampai hilang telinga . boleh tara tu ? haha .

(:

No comments:

Post a Comment