http://amansukamosh.blogspot.com

sebuah cerita dongeng yang diadaptasikan dari sebuah pengembaraan . arahan budak skema khas untuk budak nerd . tidak akan ditayangkan di mana-mana pawagam berhampiran pada bila-bila masa .
*powered by agensi kawen lari .

Wednesday, November 10, 2010

she , she and she again ?

setiap kali aku buka wall dya . album dya mesty aku terasa .
suda la am oi . senang jangan tengok trus wall ka
hapa ka . senang kan . haty x saked . membemembe
dok suroh block ja dya . tapi aku yang x mau .
bukan apa . kalau block or delete .
try pikir balek , kalau orang tu block
FB kita . kita mula la melalut sanasini .
maki hamun x tentu pasal .
bagi la cadangan sked wahai blogger blogger sekalian .
:)

9 comments:

  1. block saja kalau tak nak sakit hati. ;)

    ReplyDelete
  2. jangan block.nnt sendiri menyesal. ryda dah pena buat.huhu.even kite saked bila tgok.tp cye lah.kita tgok lg wall dy sume tuh sbb kite ske/syg kat dy kan?jd bia jek.akan tiba satu masa nnt.kita dah rasa tak ingin pon nak tau pape sal dy.huhu

    ReplyDelete
  3. aman jiwang. rilek man rilek. nanti lama lamai lupa la tu. kami pun sama. dah setahun lebih, tak boleh lupa lagi. nak lagi pi bukak wall dia apa semua. sakit tu memang sakit. tapi, sabaa ja. you do deserved someone better ;)

    ReplyDelete
  4. klu still dok igt,x guna block die am.. =)

    ReplyDelete