http://amansukamosh.blogspot.com

sebuah cerita dongeng yang diadaptasikan dari sebuah pengembaraan . arahan budak skema khas untuk budak nerd . tidak akan ditayangkan di mana-mana pawagam berhampiran pada bila-bila masa .
*powered by agensi kawen lari .

Monday, November 29, 2010

propaganda v

" generasi kita akan diingati bukan
dengan apa yang kita cipta .
tapi dengan apa yang telah
kita musnahkan . "

-mango riot-

Sunday, November 28, 2010

propaganda iv *bila nak habes daaaaa

" kita sekarang berada pada zaman
dimana semua benda berkonsepkan
pakai dan buang "

Saturday, November 27, 2010

propaganda iii

" menjadi dewasa adalah satu penyakit .
ia mengubah kita menjadi orang
yang tidak mengambil peduli "

Friday, November 26, 2010

propaganda ii

" dunia kita dah jadi gila .
tapi x da siapa pon yg perasan "

Thursday, November 25, 2010

propaganda i

" kita kan budak-budak lagi , x payahlah ikot
peraturan-peraturan yang mengurung orang
dewasa "


Wednesday, November 24, 2010

lupakan yg semalam . perbaiki hari ini (:

x dapat dinafikan la . makhluk yg berakal . paling sempurna lah kan .
alaa . sapa lagi . mesty lah manusia . tapi ada akal pon .
still perangai cm binatangkan ? HAHA . hish , x baek am ckp cmtu .
apa bleyh buat kan . benda dah jadi . baek lupakan .

wei wei ! nak tau x ? aku dapat award kot . heee .
tengs kepada miss alia azween (http://mengongsementara.blogspot.com)
sebab menganugerahkan
award kepada
belog saya yg macam pondok buruk niee .

hehee . best sgt sgt . walaupon aku x berapa pandai
nak berbelog niee . tau merepek jaa kan .
tapi ada org yg menghargai belog aku .
tacing weyh ! bak tisu cepat . hingus sebotol niee !
hehee . even award tu x rasmi tapi aku rasa best sgt sgt .
hari ini beta belanja mcflurry kt semua rakyat beta .
"erk . abg MCD , payment bole pakai card kan ? hehehe "

p/s : x sabar nak tggu next month ! nak beli canon weyh !

apa la naseb .

baru sangat kot rasa kena sound ngan bf org .
tadi lak kena sound ngan SUAMI org lak .
huh . x pee akak . smpai maty am ingt .
am x kn lupekn ape yg akak buat kt am niee .
selame niee am tolong akak . cmniee kn akak balas .
aku benci kau lah sial !
nyesal aku sayang kau !
bodoh . bodoh . bodoh !
kau tudoh aku nk hancurkn rumahtangge kau ?
eh , kau yg x pandai jage bini !
dye yg msg aku dlu lah !
dye yg soh aku datang umah .
datang tgk anak buah aku !
pegi maty la korang .
menyusahkan aku jee hidop !
=="

Tuesday, November 16, 2010

kesian kau lembu .

manusia : ah , sudah kau lembu . esok siap la kau . kasi cincang badan kau .

lembu : (telan air liur ) errkk . agak agak ar wei . give me a second chance bro . pleaseee .

manusia : perrgghh ! lembu pon speaking . muet mesti band 4 an . HAHA . ehem ehem perhatian kepada semua lembu yang dah cukup umur . sebarang rayuan tidak diterima . paki haji tetap datang bersama parang esok pagi . get ready you all coward !

lembu : OMG ! i'm dead man ! huhuu .

selamat hari raya aidiladha mates !
eh lembu , kau diam . sunat kang baru tau .


Saturday, November 13, 2010

bib bib 2 .

**bib bib**
1 message received


Woi anjing

jntan! Jngn gngu
aku lg paham!!


Sender:

_ _ _ _
+6017589xxxx

Message centre:
+60120000015

Sent:
13-Nov-2010
01:03:06

bib bib .

12.53 am 13/11/2010

**bib bib**
1 message received

Woi barua!! Ang
jngn gngu aku
lg!! Aku dh ada
pkwe k babi!

Sender:
_ _ _ _
+6017589xxxx

Message centre:
+60120000015

Sent:
13-Nov-2010
00:46:21


*best kan . sweet sangat ayat dya .
sumpah aku x paham . selama niee aku msg
dya sebulan sekali ja . dya yang msg aku
dulu =="

Wednesday, November 10, 2010

she , she and she again ?

setiap kali aku buka wall dya . album dya mesty aku terasa .
suda la am oi . senang jangan tengok trus wall ka
hapa ka . senang kan . haty x saked . membemembe
dok suroh block ja dya . tapi aku yang x mau .
bukan apa . kalau block or delete .
try pikir balek , kalau orang tu block
FB kita . kita mula la melalut sanasini .
maki hamun x tentu pasal .
bagi la cadangan sked wahai blogger blogger sekalian .
:)

Sunday, November 7, 2010

air panas buat masak maggi .

aku malas nk tulis panjangpanjang . aku konvoi 12 biji motoo 16 orang p kolam aiq panas ulu legong khamis lepas . aku bubuh gambaq ja naa . lalalalala .




Saturday, November 6, 2010

hey awak !

awak . awak .
nantykan awak . saya nak jumpa awak .
saya nak jumpa parent awak .
saya nak jumpa family awak .
saya sayang sangat kat awak .
walaupon kadangkadang saya suka bebel kat awak .
suka marah awak .
saya x benci awak la .
saya nak awak matang .
bukan sebab saya x suka awak kebudakbudakan .
tapi saya takot . kalau kita x sehaluan .
awak tau kan saya always sayangkan awak .
:)

kredit to ROS SHAZLIN BT RAMLI

Monday, November 1, 2010

dear ammad izzat .


9 hari lepas , bru ja aku smbang ngan jat . jat komen gmbaq aku yg excident tu . tapi kenapa semua niee jadi dengan tiba-tiba . aku dah janji ngan hg kn jat . aku nk p duduk dengan hg bila aku start cuty sekolah . aku harap hg cepat sembuh jat .

"ya Allah , kau permudahkanlah urusan hamba MU ammad izzat ya Allah .
kau ringankanlah ujian Mu terhadapnya ya Allah . Engkaulah Tuhan yg Maha
Kuasa lagi Maha Mendengar . Amin ya Rabbal Alamin . "


sayang hg kawan . cepat sembuh ek . jangan putus asa . hg kuatkan jat . nanty boleh kita maen bowling sama-sama , makan sama-sama . all the best kawan . amin :)