http://amansukamosh.blogspot.com

sebuah cerita dongeng yang diadaptasikan dari sebuah pengembaraan . arahan budak skema khas untuk budak nerd . tidak akan ditayangkan di mana-mana pawagam berhampiran pada bila-bila masa .
*powered by agensi kawen lari .

Saturday, October 30, 2010

cokolat tu mamat yang punya .

satu hari , ali dengan kawan yg x berapa baeknya iaitu mamat kluar jalan-jalan melihat keindahan ilahi sambil mulut mereka bising bagai tikus dalam parit kena pukul pakai pistol air ngan apek kedai nasi ayam hainan . ali yg botak tengah selalu pakai snow cap bila jalan masa tengah hari bagi mengelakkan silau yg boleh membahayakan pengguna jalan raya . mamat pula selalu bersinglet seolah-olah dia ahli bina badan padahal berat mamat cuma lebih 3 kg dari berat lisa surihani . badan sekeping tapi berketul lebih siked dari aziz satar yg dulu-dulu belakon dalam pendekar bujang lapok . gigi mamat rongak sebab saked x dengar cakap ibu mamat jangan makan cokolat yg x ada tanda halal jakim . ali pula rabun jauh dekat dan buta warna sebab malam-malam lepas lampu rumah suda tutup ali maen dota sampai pagi . kekadang hitman , cs , gta dan barbie . dekat pekan sana christofer drew datang naek bas utc sambil promot album barunya sendiri sebab peroduser kebas duet lari balek kampung . ali kata siapa beli cd christofer drew dapat seguni choki-choki kaler ungu dengan kelabu . mamat dengar terus macam nak sembelit sebab x tahan dah 4 hari x pegi jamban . ali ingatkan sembelit sebab x tahan nak dapatkan seguni choki-choki tu . ali terus beli album christofer demi nak selamatkan mamat yg dah 3 jam dalam tandas awan begerak tu . ali ketuk-ketuk pintu tandas tu sambil bagitau dekat mamat yg dia dah dapat choki-choki tu . mamat cakap dia sembelit sebab 4 hari x jumpa jamban . ali kena tipu . ali nak buang semua cokolat tu sebab frust dengan mamat . sambil buat muka ketat , mamat cakap "cokolat tu mamat yg punya ." the end (:

Thursday, October 28, 2010

bangganya saya (:

dekat sch saya digelar GEEK .
oh tuhan , bangganya saya .
heeee (:

saya x suka UP TO DATE .

sapa tau aku excident sabtu lepas ? wahaha . actually sebelom tu ada story disebalek kemisterian excident aku tu .
  1. petang tu anis ajak aku pegi gig .
  2. pastu lepak-lepak smpai maghrib . bosan gak gig tu .
  3. dh masuk maghrib aku chow g masjid*ingt aku jahat sgt ka smpai x smyg . hooo
  4. nyaris-nyaris langgar kucing .
  5. aku langgar amoi naek wira .
camtu lah gambaran yang aku dpt bagi . haih . jadi ingatlah orang yang tersayang . memandu mengikut had laju yang dibenarkan . hidup sehat aman selamat . babai !

Wednesday, October 13, 2010

boleh x ?

boleh x kalau aku x nak amik exam ?
boleh x kalau aku nak lari jaoh-jaoh dari dewan exam ?
tapi exam lagi 3 paper ja .
berbaloi ka kalau lari ?
napa laa x pikir awal-awal dulu kan .
nak x nak kena juga abes kan apa yang aku mulakan .
kalau amik exam aku nak dapat no 1 dalam kelas .
aku nak skor dalam semua subjek .
skor plak yang paling tinggi dalam kelas .
hoooo . ba'ka !

Monday, October 4, 2010

kumpulan haiwan .

itik , lembu , zirafah , penguin , monyet , unta , buaya , kuda , arnab , ikan kekek , ikan gelama , kambing , biawak , burung punai , burung murai*burung apa? burung murai . burung apa ? burung murai , cicak , kucing , zombie , keldai , cacing tanah , udang , katak , gajah ialah dari kumpulan haiwan .

:)

Sunday, October 3, 2010

JB oh JB !

baby , baby , baby .
ooouuuhh . like
baby , baby , baby .
ooouuuhh .
best an lagu tu ?
HAHA .
tpi baju niee lgi best .
wallaweh !
orang yg haty kering ja leyh pkai at public baju niee .
ada bran ?
lalalalala .